(0) Elementer

ORION 5000

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager

kr 10 990,00

Oversikt

De elegante buede takskuldrene gir optimal takhøyde.

Lengde 2,57m

Bredde 1,93m

Sidehøyde 1,24m

Totalhøyde 2,3m

Drivhus på 5,0m2, og i tillegg er det et takvindu, skyvedør og takrenner.

Orion 5000 leveres med runde taksuldrene i u/v beskyttet polycarbonat (akryl plater). Uten om det leveres resten av drivhuset i glass.

De buede takskuldrene hjelper til å få den optimale veksthøyden.

Leveres med aluminiumsprofiler eller grønnlakkerte.

Anbefaler å velge stålsokkel som er nøyaktig tilpasset drivhuset, og gir en jevn og fast bunnramme. Stålsokkelen må fornakres til underlaget.

Mer info: http://www.gronnindustri.no/ og www.vitavia.dk

* Påkrevde felt

kr 10 990,00

Detaljer

De elegante buede takskuldrene gir optimal takhøyde. Lengde 2,57m Bredde 1,93m Sidehøyde 1,24m Totalhøyde 2,3m Drivhus på 5,0m2, og i tillegg er det et takvindu, skyvedør og takrenner. Orion 5000 leveres med runde taksuldrene i u/v beskyttet polycarbonat (akryl plater). Uten om det leveres resten av drivhuset i glass. De buede takskuldrene hjelper til å få den optimale veksthøyden. Leveres med aluminiumsprofiler eller grønnlakkerte. Anbefaler å velge stålsokkel som er nøyaktig tilpasset drivhuset, og gir en jevn og fast bunnramme. Stålsokkelen må fornakres til underlaget. Mer info: http://www.gronnindustri.no/ og www.vitavia.dk

Handle trygt

Å handle på Hageweb.no skal være trygt. Vi bruker DIBS til håndtering av våre bestillinger. DIBS er en av Nordens ledende betalingssystemer for kort som Visa og Mastercard.