(0) Elementer

ORION 3800

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager

kr 9 990,00

Oversikt

De elegante buede takskuldrene gir optimal takhøyde.

Lengde 1,95 m

Bredde 1,93 m

Sidehøyde 1,24 m

Totalhøyde 2,3 m

Drivhus på 3,8 m2, og i tillegg er det et takvindu, skyvedør og takrenner.

Orion 5000 leveres med runde taksuldrene i u/v beskyttet polycarbonat (akryl plater). Uten om det leveres resten av drivhuset i glass.

De buede takskuldrene hjelper til å få den optimale veksthøyden.

Leveres med aluminiumsprofiler eller grønnlakkerte.

Anbefaler å velge stålsokkel som er nøyaktig tilpasset drivhuset, og gir en jevn og fast bunnramme. Stålsokkelen må fornakres til underlaget.

Mer info: http://www.gronnindustri.no/ og www.vitavia.dk

* Påkrevde felt

kr 9 990,00

Detaljer

De elegante buede takskuldrene gir optimal takhøyde. Lengde 1,95 m Bredde 1,93 m Sidehøyde 1,24 m Totalhøyde 2,3 m Drivhus på 3,8 m2, og i tillegg er det et takvindu, skyvedør og takrenner. Orion 5000 leveres med runde taksuldrene i u/v beskyttet polycarbonat (akryl plater). Uten om det leveres resten av drivhuset i glass. De buede takskuldrene hjelper til å få den optimale veksthøyden. Leveres med aluminiumsprofiler eller grønnlakkerte. Anbefaler å velge stålsokkel som er nøyaktig tilpasset drivhuset, og gir en jevn og fast bunnramme. Stålsokkelen må fornakres til underlaget. Mer info: http://www.gronnindustri.no/ og www.vitavia.dk

Handle trygt

Å handle på Hageweb.no skal være trygt. Vi bruker DIBS til håndtering av våre bestillinger. DIBS er en av Nordens ledende betalingssystemer for kort som Visa og Mastercard.