(0) Elementer

HELENA veksthus og vinterhage Nå på kampanje!

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager

kr 31 990,00

Oversikt

Eksklusivt og elegant veksthus/lysthus til vegg. Veggdrivhus er opptimalt hvis man har sterke ønsker om å holde veksthuset frostfritt, veggen på huset vil nemmelig trekke til seg varme og gi den til drivhuset!

Stort eksklusivt design med mange lekre detaljer. Masse
plass og luftig, stor sidehøyde. Skyvedør kan plasseres på enten lang eller kortveggen, og ekstra skyvedør kan også bestilles.

3 mm HERDET glass i vegger,
10mm polykarbonat i tak.

Nytt elegant system til feste av
glass med gummilister.

Leveres inklusiv nedløpsrør.

Bunnprofil brukes som sokkel på Helena serien.

Leveres i aluminium, Svart eller Antrasitt farge.

* Påkrevde felt

kr 31 990,00

Detaljer

Eksklusivt og elegant veksthus/lysthus til vegg. Veggdrivhus er opptimalt hvis man har sterke ønsker om å holde veksthuset frostfritt, veggen på huset vil nemmelig trekke til seg varme og gi den til drivhuset! Stort eksklusivt design med mange lekre detaljer. Masse plass og luftig, stor sidehøyde. Skyvedør kan plasseres på enten lang eller kortveggen, og ekstra skyvedør kan også bestilles. 3 mm HERDET glass i vegger, 10mm polykarbonat i tak. Nytt elegant system til feste av glass med gummilister. Leveres inklusiv nedløpsrør. Bunnprofil brukes som sokkel på Helena serien. Leveres i aluminium, Svart eller Antrasitt farge.

Handle trygt

Å handle på Hageweb.no skal være trygt. Vi bruker DIBS til håndtering av våre bestillinger. DIBS er en av Nordens ledende betalingssystemer for kort som Visa og Mastercard.