(0) Elementer

GAIA

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager

kr 1 990,00

Oversikt

Mini drivhus i pallestørrelse, som er egnet for tidlige avlinger og for voksende uteplanter til de er sterke nok til å plante utendørs - optimal for salat,
reddiker, urter og andre lav vegetasjon gjennom hele sesongen.

Gaia er laget av anodisert aluminiumsprofiler og 3 mm glass drivhus.

Gaia kommer med fire tak ventilasjon vinduer. Vinduene festes slik at du får 10 cm åpning. På sommeren, når det er veldig varmt og plantene er robuste kan vinduene kan enkelt fjernes for å gi ekstra ventilasjon slik at risikoen for varme planter reduseres.

Passer perfekt på toppen av pallekarmer, så det er veldig enkeltå lage en smart og elegant hevet seng. Du kan selv velge høyden din ved å montere Gaia toppen av enten 1, 2 eller 3 pallekarmer.
ELLER

Detaljer

Mini drivhus i pallestørrelse, som er egnet for tidlige avlinger og for voksende uteplanter til de er sterke nok til å plante utendørs - optimal for salat, reddiker, urter og andre lav vegetasjon gjennom hele sesongen. Gaia er laget av anodisert aluminiumsprofiler og 3 mm glass drivhus. Gaia kommer med fire tak ventilasjon vinduer. Vinduene festes slik at du får 10 cm åpning. På sommeren, når det er veldig varmt og plantene er robuste kan vinduene kan enkelt fjernes for å gi ekstra ventilasjon slik at risikoen for varme planter reduseres. Passer perfekt på toppen av pallekarmer, så det er veldig enkelt å lage en smart og elegant hevet seng. Du kan selv velge høyden din ved å montere Gaia toppen av enten 1, 2 eller 3 pallekarmer.

Handle trygt

Å handle på Hageweb.no skal være trygt. Vi bruker DIBS til håndtering av våre bestillinger. DIBS er en av Nordens ledende betalingssystemer for kort som Visa og Mastercard.