(0) Elementer

CASSANDRA

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager

kr 19 990,00

Oversikt

NYHET Cassandra spesielt designet for den som ønsker litt ekstra.

Cassandra er utstyrt med 3 mm herdet glass. Glassene er festet med elegante glasslister. Den lave “dørstokken” gjør at du fritt kan gå inn og ut av veksthuset.
Cassandra montert på en 50cm ”halvvegg” (ikke inkludert). Veggen kan bygges med materialer som best passer din smak. Eksempel murstein, betong blokker eller som en hel støpt betongsokkel.

Er tilgjengelig i to størrelser:. 9,9 m og 11,5 m Begge størrelser er tilgjengelige med elokserte aluminium eller sorte profiler.profiler.

* Påkrevde felt

kr 19 990,00

Detaljer

NYHET Cassandra spesielt designet for den som ønsker litt ekstra. Cassandra er utstyrt med 3 mm herdet glass. Glassene er festet med elegante glasslister. Den lave “dørstokken” gjør at du fritt kan gå inn og ut av veksthuset. Cassandra montert på en 50cm ”halvvegg” (ikke inkludert). Veggen kan bygges med materialer som best passer din smak. Eksempel murstein, betong blokker eller som en hel støpt betongsokkel. Er tilgjengelig i to størrelser:. 9,9 m og 11,5 m Begge størrelser er tilgjengelige med elokserte aluminium eller sorte profiler.

Handle trygt

Å handle på Hageweb.no skal være trygt. Vi bruker DIBS til håndtering av våre bestillinger. DIBS er en av Nordens ledende betalingssystemer for kort som Visa og Mastercard.