(0) Elementer

Ferrari 150° Italia

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager

kr 3 590,00

Oversikt

Mange barn drømmer om å sitte i cockpiten på en Formel 1 bil.

Tenk å få sitte i cockpiten i en formel 1-bil. Drømmer kan bli virkelighet takket være Berg Toys Ferrari Italia 150 °. Bilen er Inspirert av Scuderia Ferrari, den legendariske italienske racing team Ferrari F150 ° Italia. Utstyrt med aerodynamisk avrundinger og vinger bak og "proff"ratt. Tråbilen leveres komplett med dekk, og klistremerker med alle sponsor symboler. Selvsagt er den RØD.

Patentert løsning (BFR-hub) som gjør det enkelt for barna å skifte mellom revers og forover, automatisk friløp og tregere ved pedal! I tillegg pendlende aksling for ekstra stabilitet.

112 x 75 x 67 cm
25 kg

Anbefalt alder: 3-8 år
ELLER

Detaljer

Tenk å få sitte i cockpiten i en formel 1-bil. Drømmer kan bli virkelighet takket være Berg Toys Ferrari Italia 150 °. Bilen er Inspirert av Scuderia Ferrari, den legendariske italienske racing team Ferrari F150 ° Italia. Utstyrt med aerodynamisk avrundinger og vinger bak og "proff"ratt. Tråbilen leveres komplett med dekk, og klistremerker med alle sponsor symboler. Selvsagt er den RØD. Patentert løsning (BFR-hub) som gjør det enkelt for barna å skifte mellom revers og forover, automatisk friløp og tregere ved pedal! I tillegg pendlende aksling for ekstra stabilitet. 112 x 75 x 67 cm 25 kg Anbefalt alder: 3-8 år Garanti 2 år

Handle trygt

Å handle på Hageweb.no skal være trygt. Vi bruker DIBS til håndtering av våre bestillinger. DIBS er en av Nordens ledende betalingssystemer for kort som Visa og Mastercard.